Ochrana osobných údajov a súbory cookies 2018-07-02T22:49:43+00:00

Ochrana osobných údajov a súbory cookies

 

Prevádzkovateľ:

Filip  Jenei – WEBTOP

 

Sídlo: Malinovského 30, 941 01 Bánov

IČO: 50 178 628

IČDPH: SK1079073765 §7a  (oprávnenie pre fakturáciu do zahraničia)

Majiteľ: Filip Jenei

Tel. kontakt: 0911 828 646

E-mail: filipjenei@gmail.com

Živnostnenské oprávnenie
zapísané v:
OÚ Nové Zámky
č. registra 440-34843
vydané dňa:
1.3.2016

 

Ochrana Vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „GDPR“) a/alebo zákona č. 18/2018 Z.z. resp. zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZOOÚ“).

 

Za účelom odpovedania na vaše dotazy spracúvam vaše osobné údaje ako titul, meno, priezvisko, obsah, predmet, telefónne číslo a e-mailová adresa. Tieto osobné údaje získavam prostredníctvom mojich kontaktných formulárov umiestnených na webovej stránke, telefonickým kontaktom alebo prostredníctvom e-mailu.

 

Účel spracúvania osobných údajov je plnenie zmluvných a predzmluvných vzťahov, spracovanie a vybavenie prijatej a odoslanej pošty a komunikácia s odosielateľom/prijímateľom.

 

Doba spracúvania osobných údajov je na obdobie trvania zmluvného vzťahu a na nasledujúcich 5 rokov od ukončenia takéhoto zmluvného vzťahu alebo do momentu, keď váš súhlas odvoláte. Po uplynutí príslušného času budú vaše osobné údaje vymazané.

 

Ako dotknutá osoba (pravidelná či jednorazová), máte nasledovné práva:

 

  • právo na opravu osobných údajov,
  • právo na vymazanie svojich osobných údajov aj s informáciou, ako sa vymazanie uskutoční, kedy a tiež dôkaz o tom, že sa to podarilo,
  • právo na obmedzenie spracovania svojich osobných údajov,
  • právo na prenos osobných údajov,
  • právo namietať proti spracovaniu osobných údajov,
  • existencia automatizovaného rozhodnutia vrátane profilovania,
  • právo podať sťažnosť na úrad.

 

Prevádzkovateľ nemá v úmysle ďalej spracovávať osobné údaje na iný účel ako ten, na ktorý boli získané.

 

 

Zásady používania súborov cookies:

 

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

 

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

 

Ako používame súbory cookie?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

 

Ako kontrolovať súbory cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

 

Ako odmietnuť používanie súborov cookie?

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.